Пампорово отваря ски зоната със символична цена за дневната лифт карта

...
Пампорово отваря ски зоната със символична цена за дневната лифт карта
Коментари Харесай

Лифтът на Пампорово – само 5 лв. на ден

Пампорово отваря ски зоната със алегорична цена за дневната въжен превоз карта от 5 лв.. Сезонът в Пампорово стартира с стартирането на нов съвременен шестседалков въжен превоз. Ще бъде маркирана и 90-годишнината от основаването на курорта.

Ски сезонът ще бъде открит с водосвет в наличието на министъра на туризма Зарица Динкова, през днешния ден следобед на долна станция на новия шестседалков въжен превоз на ски център „ Малина “.

Натрупаната в последните дни снежна завивка и в допълнение творби неестествен сняг дават опция ски зона Пампорово да отвори, като цената на въжен превоз картата за всички възрасти ще бъде алегорична единствено 5 лв.. Най-голямата облага тази година в Пампорово – изцяло нов съвременен шестседалков въжен превоз, ще направи първия си оборот тази заран, давайки алегоричен старт на сезона, като транспорти най-нетърпеливите от „ Малина “ до връх Снежанка единствено за 6 минути.

Въжената линия представлява чисто ново оборудване с потенциал 3000 души на час, което има най-модерната технология на задвижване, доста намаляваща шума, и пътека за нареждане на пасажерите за по-плътно запълване на местата, както и комфорт и експедитивност при качването. Лифтът е подобаващ както за начинаещите скиори, по този начин и за опитни и ще облекчи доста туристопотока на ски център „ Малина “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР